En stødig samarbeidspartner

"En STØDIG samarbeidspartner" - Det er vårt motto. Dette skal gjenspeile at vi bruker jærsk tankegang når vi går inn i et prosjekt. 

Vårt mål er at vi skal framstå som en dyktig samarbeidspartner, der vi legger vekt på at prosjektene skal gjennomføres på en måte alle parter blir fornøyd med.

Jærentreprenør ble etablert i 1983. Fra kontoret på Varhaug bygger vi videre på jærske entreprenørtradisjoner. Stavanger- og Jærregionen er hovedmarkedet vårt, der vi bygger alle typer private og offentlige bygg.

Totalentreprise

Jærentreprenør er spesialist på totalentreprise, og er dyktige på større betongarbeider som utføres i egen regi.

Vi har siden starten opplevd en jevn vekst, og er nå en av de viktigste entreprenørene i Rogaland. Å bygge stein på stein har gitt oss styrke. Med jærsk fornuft, tålmodighet og iherdig innsats har Jærentreprenør vokst til en betydelig entreprenør i hele Jærregionen.

Med fornøyde kunder og ansatte som trives, har vi all grunn til å se lyst på framtiden – med mange spennende og utfordrende oppgaver. Våre nøkkelord er

  • Byggkompetanse
  • Totalentreprise
  • Planlegging
  • Prosjektledelse
  • og framdrift til avtalt levering

Jærentreprenør er en stødig samarbeidspartner!


Sertifikater/ ytelseserklæringer:

 

 


Våre verdier

 

Positiv – jevnlige oppmuntringer, kjappe replikker og godt humør er medisin for både kolleger og kunder. Å snakke fint om bedriften, om hverandre, om kundene og prosjektene skaper selvtillit og lyst, og det blir enda enklere å møte utfordringer med en holdning om at dette får vi til.

Driftig – vi får det gjort. Gode forberedelser, tett samspill med samarbeidspartnere og kunder, og gode systemer sikrer at vi unngår misforståelser og kan jobbe smart og effektivt. Det handler både om sikkerhet og lønnsomhet. Dukker det opp utfordringer, tar vi ansvar og finner løsninger. Gjerne ved å tenke nytt og annerledes.

Skikkelig – du kan stole på oss. En stødig samarbeidspartner har vært slagordet vårt i mange år. Det handler selvsagt om å holde det du lover. Men også at det skal se skikkelig ut rundt deg – utstyret skal være i orden, arbeidsplassen skal være ryddig. Vi skal være enkle å forholde oss til, og tydelige i våre krav til samarbeidspartnere.

Og sist, men ikke minst, – tøff. Tøffe i hodet har vi sagt. Modige nok til å tenke annerledes, og alltid velge det enkleste og mest opplagte. Det er lov å feile – en gang. Tøffhet handler også om rettferdighet. Det krever mot å gi beskjed når noe er galt. Vi tør, og vi står sammen om de gode holdningene. Det gir styrke.